Tisdagstugg
Kommer hösten 2021
Läskeblaskmaskinen
Kommer hösten 2021
Tomtemaskinen
Julföreställning i december
Föregående
Nästa
Bristol Entertainment AB

HUR ALLT BÖRJADE

MED EN UPPLEVELSE

Vi har sedan 2004 erbjudit kulturupplevelser för hela familjen. 2018 är vi med och driver Kulturscen Bristol i Sundbyberg. Bristol Entertainment är en del av Lilla Parkens verksamheter.

Vår vision är att spela teater för alla. Med fokus på allmänheten. Både på vår egen scen Bristol i Sundbyberg och på turné. Allt från små föreställningar till riktigt stora uppsättningar. Vårt mål är att när man besöker Stockholm och Sundbyberg så ska man planera in att komma och se några av våra föreställningar.

Om oss

VI BAKOM BRRISTOL

MED LUSTEN SOM drivkraft

Med lång erfarenhet inom manus och regi så tar Leif fram pjäser och filmer som uppskattas av tusentals besökare. Allt från teater, musikaler, julkalendrar och långfilmsmanus. Med en komisk tajming och med en svärta trollbinder Leif publiken.
Leif Grönqvist
Varje år ser Johan till att tusentals besökare hittar till oss via sina snillrika idéer på marknadsföring. Med stenkoll på budget och ett övergripande bild ser Johan till att allt fungerar. Att allt fungerar innan varje föreställning.
Johan Asplund
Ett starkt varumärke börjar och slutar alltid med all personal runt omkring. Utan alla fantastiska skådespelare, musiker, sångare, cafépersonal, tekniker med fler skulle det inte vara möjligt.
Lilla Parken

VI ÄLSKAR KULTUR

Vi har bjudit på kulturupplevelser sedan 2004 över hela Sverige!

Vi har ända sedan starten spelat teater och musikaler för hela familjen. Vi tror på att kulturen ska vara till för alla och därför satsar vi alltid på sånt som vi tror att de flesta önskar se och uppleva. En modern teater för hela familjen där vi erbjuder kultur för nyfödda till gammelfarmor på 104 år.

KULTURUPPLEVELSER

VAD VI ERRBJUDER

BEBIS TEATER

Vi har tagit fram specialskrivna föreställningar för 0-3 år. En föreställning som främjar barns utveckling. Föreställningarna möter barnen på deras nivå.

FAMILJEFÖRESTÄLLNINGAR

Vi gör varje år flera familjeföreställningar där det finns något för alla. För att nämna ett exempel Peter Pan där vi fick lägga in extra föreställningar.

MUSIKAL

Vi tar fram nyskrivna musikaler ofta med musik från folkkära artister som alla kan digga med till. Riktade till hela familjen där både barn och vuxna kan uppleva en stor musikal tillsammans.

Komedier

Vi har stor erfarenhet av att göra komedier. Du har hört delar av oss på P3 humorhimlen, sett oss på scen både i Göteborg och Stockholm med egenskrivna texter.

julföreställningar

En gammal tradition från oss är att varje år göra en julföreställning för hela familjen. December 2019 spelades 20 föreställningar av Pettson får julbesök och ändå fick inte alla möjligheten att se den.

REVYER

Vi har både skrivit revynummer till egna uppsättningar som till andra teatrar. Vi planerar att från 2021 försöka göra en nyårsrevy varje år i samma anda som Hasse och Tage. Där hela familjen ska kunna skratta tillsammans.

FANTASTISKA FÖRESTÄLLNINGAR

URVAL AV BILDER

SENASTE NYHETERNA

HÄR FINNER DU ALLA NYHETER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Denna webbplats använder kakor (cookies). Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du att vi använder kakor.

X
X