I denna pandemi vi nu befinner oss i har vi alla ett ansvar för att minska smittspridningen. Vi på Bristol tar detta på största allvar. Därför vill vi informera er innan vad som gäller hos oss.

SNABB INFORMATION
  • Vid tecken på sjukdom stanna hemma. På grund att vi max kan ta in 50 personer kan du inte byta dag. Precis som om du vore sjuk i vanliga fall så återlöser vi inte biljetter.
  • Normalt så burkar du få träffa karaktärerna efter föreställningen och komma ner och titta på rekvisita mm. Under rådande pandemi kommer inga möten att ske och vi ber er att inte röra rekvisita, scenografi med mera. Som vuxen är du ansvarig för de barn du har med dig.
  • Alla ytor torkas av och städas löpande med desinfektionsmedel.
  • Vi kommer erbjuda handsprit i foajén till alla som kommer.
  • Alla biljetter läses av direkt i foajén när du kommer.
  • Dörren ner till salongen är öppen hela tiden för att minska trängsel.
  • Medföljande som inte har en biljett kan inte stanna utan måste lämna lokalerna.
  • Vi har begränsad försäljning av fika, godis, läsk under pandemin. Köp gärna fika direkt på hemsidan samtidigt med biljetten. Ditt fika kommer finnas färdigt när du kommer.
  • Teatern är vår arbetsplats och vi som du har ett ansvar att minska smitta. Hjälp oss att hjälpa andra genom att hålla avstånd.
SMITTSPRIDNING

Vi säljer endast 50 platser per föreställning. Salongen tar 150 platser. Ventilationsystemet är dimensionerat för över 200 personer. För att se till att vi har ren och fräsch luft så forcerar vi ventilationen. Det ger alla en möjlighet att hålla avstånd, känna att det är fräsch luft och minska smittspridningen. Vår personal följer de riktlinjer som är satta av Folkhälsomyndigheten vad gäller att stanna hemma om man känner sig sjuk, förkyld eller hostig. Vi önskar att alla som besöker oss tar ett eget ansvar för att hindra spridningen av COVID-19 och stannar hemma om man har symtom. Det är viktigt att vår teater inte blir en plats där smittan sprids.

ÅNGERRÄTT OCH BYTESRÄTT

Biljetter och presentkort omfattas inte av distanshandelslagen. Köpt biljett återlöses ej och kan inte bytas mot annan biljett. Vid inställda evenemang försöker vi i första hand hitta ett nytt datum. Kan vi inte hitta ett nytt datum då återlöses biljetterna. Ett presentkort kan inte återlösas och är giltigt i 365 dagar.

INSTÄLLT EVENEMANG

Skulle Folkhälsomyndigheten eller annan myndighet stänga teatern så kommer vi kontakta er via E-post och SMS via de uppgifter du lämnade vid biljettköpet. Ärendet blir då ett så kallat Force majeure ärende.

FORCE MAJEURE

Dessa villkor godkände du vid köp avbiljetterna på www.bristol.se

“I vissa fall sker omständigheter utanför Bristols kontroll och då är det bra att veta vad som gäller. Force majeure gäller med dessa villkor alla slags orsaker som ligger utanför Bristols kontroll, inklusive utan begränsing, force majeure, naturkatastrofer, krig, uppror, kravaller, terrorism, brand, explosion, översvämning, nationell sorg, stöld av kritisk utrustning, avsiktlig skadegörelse, strejk, lookout, väderförhållanden, krav från landets försvarsmakt eller åtgärder eller bestämmelser från nationella eller lokala myndigheter. Bristol  kommer inte att vara ansvarsskyldig gentemot dig i enlighet med dessa villkor och bestämmelser för annullering och/eller senareläggande av ett evenemang på grund av en force majeure-händelse inträffar.Fysiska produkter som inte kan levereras kommer att återbetalas inom 30 dagar från att Force majeure inträffar.“

VI STÄLLER IN UTAN FORCE MAJEURE

Ställer vi in på grund av sjukdom eller andra anledningar kommer vi i första hand titta på ett nytt datum. Dina biljetter flyttas då automatiskt till detta datum. Kan vi inte hitta ett nytt datum kommer biljetterna att återlösas.

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

Har du frågor rörande våra hur vi jobbar med att minska smitta eller hur vi följer Folkhälsomyndighetens råd kontakta oss så berättar vi mer. Du kontaktar oss enklast via hemsidan under KONTAKTA.

Bristol Entertainment AB
Orgnr: 559257-2340
Momsnr: SE559257234001

Fakturaadress
Göran Hälsinges gränd 3
111 27 Stockholm

Besköksadress
Sturegatan 39
172 31 Sundbyberg

Denna webbplats använder kakor (cookies). Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du att vi använder kakor.

X
X