Dammlotta och Bubbelbjörn

lör30apr10:00lör10:40Dammlotta och BubbelbjörnTeater för de allra minsta10:00 - 10:40

Evenemangs detaljer

En föreställning för de allra minsta barnen som tar upp ämnen om en hållbar miljö. Måste man slänga trasiga leksaker eller kan de få ett nytt liv?

Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna och kuddarna och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräpet. Han hittar en docka med en trasig arm. Den får kastas i soptunnan den med. Städaren släcker och går ut.

Dockan med en arm, Dammlotta, kommer upp ur papperskorgen. Även Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. In kommer städaren. Nu måste städaren se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

Målgrupp: 0-3 år
Längd: 20 minuter, musikstund efter ca 15-20 minuter

Efter föreställningen bjuder vi upp barnen till en musik och rörelsestund tillsammans med er om man vill. Workshopen innehåller sång och lek i ytterligare 15-20 minuter. Vi tittar på färger, lär oss om kroppen och våra sinnen. Anpassad för barn mellan 0-3 år.

Biljetter säljes onumrerat till dessa evenemang.

Mer

Biljetter

Dammlotta och Bubbelbjörn rek. 0-3 år

Samma pris gäller oavsett ålder. Alla behöver en giltig biljett. Gäller även spädbarn. Föreställningen ritar sig från nyfödda upp till tre år.

Biljetter för det här evenemanget säljs inte längre