Dammlotta och bubbelbjörn

lör18sep10:00lör10:40Dammlotta och bubbelbjörnTeater för de allra minsta10:00 - 10:40

Evenemangs detaljer

En föreställning för de allra minsta barnen som tar upp ämnen om en hållbar miljö. Måste man slänga trasiga leksaker eller kan de få ett nytt liv?

Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna och kuddarna och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräpet. Han hittar en docka med en trasig arm. Den får kastas i soptunnan den med. Städaren släcker och går ut.

Dockan med en arm, Dammlotta, kommer upp ur papperskorgen. Även Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. In kommer städaren. Nu måste städaren se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

Målgrupp: 0-3 år
Längd: 20 minuter, workshop efter ca 15-20 minuter

Efter föreställningen bjuder vi upp barnen till en workshop tillsammans med er om man vill. Workshopen innehåller sång och lek i ytterligare 15-20 minuter. Vi tittar på färger, lär oss om kroppen och våra sinnen. Anpassad för barn mellan 0-3 år.

Begränsat med platser barnen sitter på golvet med medföljande förälder. Man kan sitta i läktaren vid önskemål. Biljetter säljes onumrerat till dessa evenemang.

Mer

Hälsoriktlinjer

Fysisk distans erhålls
Området rengörs med desinfektionsmedel
Andra riktlinjer Vi önskar att man inte tar i våra saker inne på scenen när man går in eller ut från salongen.

Biljetter

Dammlotta och Bubbelbjörn rek. 0-3 år

Samma pris gäller oavsett ålder. Alla behöver en giltig biljett. Gäller även spädbarn. Föreställningen ritar sig från nyfödda upp till tre år.

Biljetter för det här evenemanget säljs inte längre