Pettson får julbesök

sön03dec11:00sön11:45Pettson får julbesökJulföreställning på Teater Bristol11:00 - 11:45

Pettson får julbesök, en julföreställning för hela familjen

Evenemangs detaljer

Snart är det jul, och Pettson och Findus ska hålla på med julförberedelser. När de ska hämta granris i skogen med kälken går det alldeles för fort, kälken kraschar och Pettson skadar sin fot. Nu kan de inte åka och handla, och de kan inte hämta en julgran. Findus får ta hand om städningen och de tillverkar en julgran av det de har hemma. Men hur ska de ordna med maten? Morötter och potatis är tråkig julmat. Det visar sig att Findus oroar sig i onödan. Grannarna kommer en efter en och har alla med sig något till Pettson och Findus och det blir en riktig trevlig julafton.

En fantastisk julföreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken hjälper vi Pettson och Findus att få en riktigt god jul.

På scen
Gustaf Nyberg – Gubben Pettson
Willma DeGroot – Katten Findus
Johan Asplund – Grannen Andersson

Manus och Regi: Leif Grönqvist
Producent: Johan Asplund
Kostym: Emilie Wedholm

En föreställning på 1 akt på ca 45 minuter
Rekommenderas från 3 år.

Alla oavsett ålder behöver en giltig biljett!

Vi önskar att alla ska få en fantastisk upplevelse hos oss och av den anledningen ser vi gärna att man inte kommer med spädbarn.

Mer

Biljetter

Pettson får julbesök rek. från 3 år

En giltig biljett krävs för alla. Ej lämpligt för barn under 3 år! Glöm inte att lägga till avbokningsskydd för endast 25 kr per biljett. Avbokning möjlig fram till evenemangsstart.