Tomtemaskinen

lör18dec10:30lör11:15TomtemaskinenEn familjeföreställning10:30 - 11:15

Evenemangs detaljer

Man ska inte lova för mycket. Så tänkte gubben Pettson ofta sedan han lovat katten Findus att tomten skulle komma på julafton. Men det finns ju ingen tomte, tänkte Pettson. Och så bestämde han sig för att i hemlighet bygga en tomte som både kunde röra sig och tala. Det var en nästan omöjlig uppgift han gett sig in på, det insåg han snart. De där veckorna före jul blev rätt ovanliga. Pettson stor mest i snickarbon och byggde och funderade och Findus kände sig övergiven. Och vad var det för underliga små gubbar som kom och hälsade på?

Men Findus fick sin tomte till slut i alla fall, precis som han ville ha det. Inte kunde väl Pettson ana att hans maskin skulle fungera så bra. Man kan undra vad det egentligen var som hände…

En härlig julföreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken hjälper vi Pettson och Findus att få en riktigt god jul.

En föreställning på 1 akt på ca 45 minuter
Rekommenderas från 3 år.
Ingen paus

Alla oavsett ålder behöver en giltig biljett!
Det är samma pris för vuxna och barn

Mer

Hälsoriktlinjer

Covidbevis krävs
Andra riktlinjer Vi önskar att man inte tar i våra saker inne på scenen när man går in eller ut från salongen.

Biljetter

Tomtemaskinen rek. från 3 år

Samma pris gäller oavsett ålder. Alla behöver en giltig biljett. Gäller även spädbarn under rådande pandemi. Vänner, spädbarn med fler kan inte vänta inne på teatern om de inte har en giltig biljett.

Biljetter för det här evenemanget säljs inte längre