Föreställningen du skulle se har ställt in

VAD HÄNDER NU

Du ges nu möjlighet att välja på tre alternativ, Du önskar efterskänka dina biljette, du får ett presentkort på hela summan eller du får hela beloppet återbetalt.  Har du inte gjort något aktivt val innan den 3 december 23:59 så efterskänker du dina biljetter till oss.

  1. Du väljer att stötta oss och efterskänker dina biljetter till oss. Du behöver inte kontakta oss.
  2. Du får ett presentkort. Presentkortet är giltigt sex månader och är på samma summa. Presentkorten kommer börja skickas ut vecka 49.
  3. Vi återbetalar pengarna till dig. (OBS köpte du biljetter med presentkort kan du inte erhålla pengar utan får då ett nytt presentkort)
HUR FÅR JAG PENGARNA TILLBAKA

Önskar du att få pengarna tillbaka så återbetalas de på samma sätt som du betalade på. I vissa fall kan vi inte återbetala från vårt system. Vi kommer i så fall kontakta dig under vecka 50 eller vecka 51. Köpte du dina biljetter med ett presentkort kan du inte få pengarna tillbaka utan du får då ett nytt presentkort. Samtliga återbetalningar kommer vara klara innan jul.

HUR FÅR JAG MITT PRESENTKORT

För att få ett presentkort så fyll i dina uppgifter nedan. Viktigt att fylla i korrekta uppgifter. Anger du felaktiga uppgifter kan vi inte skicka ut presentkortet till dig. För att hindra missbruk av tjänsten kan du inte byta e-postadress utan var extra noga innan du skickar in dina uppgifter.

HUR DU HITTAR DITT BESTÄLLNINGSNUMMER

Beställningsnummret hittar du på din beställning. Antingen via de mejl vi skickat ut med kvittot eller via ditt konto.

  1. Logga in på ditt konto här: bristol.se/mitt-konto/
  2. Tryck på beställningar
  3. Där ser du ditt beställningsnummer
Består av #0000 siffror
Tänk på att ditt val är bindande och kan inte ändras i efterhand
Du kan närsomhelst välja att avsluta din prenumeration.
FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

På grund av att vi tvingats ställa in så får vi väldigt mycket frågor. All information finns på våra hemsidor vi ber er läsa på hemsidan i första hand. Vi kommer tyvärr inte hinna svara på allas frågor. För att nyttja Force Majeure på sin hemförsäkring och erhålla pengarna tillbaka brukar man inte kunna nyttja valet med presentkort. Tänk på att du kan ha en självrisk på din hemförsäkring. All information rörande Covid-19 hittar du här: www.bristol.se/corona/

Lilla Parken
Orgnr: 802418-7190
Momsnr: SE802418719001

Fakturaadress
Skytteholmsvägen 20
171 44 Solna

Besköksadress
Sturegatan 39
172 31 Sundbyberg

Denna webbplats använder kakor (cookies). Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du att vi använder kakor.

X
X