bristol sedan 1939

Den anrika scenen Bristol slog upp dörrarna nyårsafton 1939. Vår scen ligger mitt i centrala Sundbyberg ca 15 minuter från Stockholm och med fjärrtåg, boende, restauranger precis utanför.

Några få ord om oss

Bristol Entertainment är ett varunamn till Lilla Parken som bildades 2004 i Sundbyberg. Lilla Parken är en professionell frigrupp med kollektivavtal och vi  har tidigare bara haft fokus mot förskolor och skolor. 2018 fick vi möjligheten att ta över Bristol tillsammans med Bio Bristol och Nordic YC vilket gav oss möjligheter att bredda vårt kulturella utbud. Från 2020 marknadsför vi alla offentliga evenemang under namnet Bristol Entertainment. 

Salongen

Salongen rymmer 144 platser. Ingen av dessa har skymd sikt. Publikplatserna är placerade i en läktare med sköna biostolar. Det finns en rullstolsplats. Vi har ny ventilation med HEPA filter från 2018 som gör att luftkvalitén alltid är ren och fräsch.

Varför besöka oss

Musik

Vi har alltid mycket musik och sång i våra föreställningar. Vi använder ofta nyskrivet.

Nytänkande

Hos oss är nyskapande en tillgång. Vi strävar efter att ge en ny upplevelse.

Glädje

Allt vårt arbete utgår från lust och glädje till vårt arbete. Något som vi alltid förmedlar vidare.

Bra priser

Vi vill att alla ska ha råd att komma. Vårt mål är kvalité till vettiga priser alla kan betala.

Våra mål

Vårt mål är att bli en av de största fria teatrarna i Sverige inom en  överskådlig framtid.

Att alltid erbjuda nyskrivet och hög kvalitativ underhållning för den breda massan.

Hålla priserna nere så att så många som möjligt ges möjlighet att få se och uppleva kultur på nära håll.

Vi ska alltid jobba för att ge nya talanger en möjlighet att få jobba med vårt team och tillsammans aktivt utveckla vår verksamhet till en attraktiv teater och arbetsplats.

Vanliga frågor

Bristol Entertainment är en del av Lilla Parken. På alla köp på hemsidan kommer det stå Lilla Parken på era kontoutdrag. För att hålla isär vad som är riktat mot skolorna och vad som är riktat mot allmänheten öppnade vi 2020 upp hemsidan Bristol.se med varunamnet Bristol Entertainment

Du köper biljetterna direkt på vår hemsida. Du kan betala med kort eller med Swish. Finns det biljetter kvar så kan det köpas på plats. Dock tillkommer 25 kr per biljett i administration om du inte köper på hemsidan.

Du kan alltid skicka in ditt CV till oss. Vi kommer dock inte ha tid att svara på alla ansökningar. När vi söker personal kommer vi publicera det på hemsidan och via olika castingsidor.

En köpt biljett kan inte bytas eller återlösas. Se köpevillkoren på hemsidan för mer information.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Denna webbplats använder kakor (cookies). Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du att vi använder kakor.

X
X