BRISTOL SEDAN 1939

Den anrika scenen Bristol slog upp dörrarna nyårsafton 1939. Vår scen ligger mitt i centrala Sundbyberg ca 15 minuter från Stockholm och med fjärrtåg, boende, restauranger precis utanför.

Några få ord om oss

Teater Bristol bildades 2004 i Sundbyberg. Teater Bristol är en professionell teater anslutna till Svensk Scenkonst och kollektivavtal med Scen och Film. 2018 fick vi möjligheten att ta över Bristol tillsammans med Bio Bristol. Scenen Bristol har gett oss möjligheter att bredda vårt kulturella utbud.

Salongen

Salongen rymmer 144 platser. Ingen av dessa har skymd sikt. Publikplatserna är placerade i en läktare med sköna biostolar. Vi har renoverade lokaler anpassade så att de med  funktionsvariationer ska kunna besöka oss, bland annat finns rullstolshiss och rullstolsplatser.

Leif Grönqvist applåderar och hejar på när gästspel besöker Teater Bristol i Sundbyberg

Varför besöka oss

Musik

Vi har alltid mycket musik och sång i våra föreställningar. Vi använder ofta nyskrivet.

Nytänkande

Hos oss är nyskapande en tillgång. Vi strävar efter att ge en ny upplevelse.

Glädje

Allt vårt arbete utgår från lust och glädje till vårt arbete. Något som vi alltid förmedlar vidare.

Bra priser

Vi vill att alla ska ha råd att komma. Vårt mål är kvalité till vettiga priser alla kan betala.

Våra mål

Vårt mål är att alltid erbjuda nyskrivet och hög kvalitativ underhållning för den breda massan.

Hålla priserna nere så att så många som möjligt ges möjlighet att få se och uppleva kultur på nära håll.

Vi ska jobba för att barn och ungdomar kan delta både på och bakom scen i olika arbetsområden tillsammans med det proffisionella yrkeslivet.

Vi ska alltid jobba för att ge nya talanger en möjlighet att få jobba med vårt team och tillsammans aktivt utveckla vår verksamhet till en attraktiv teater och arbetsplats.

Vanliga frågor

Du köper biljetterna direkt på vår hemsida. Du kan betala med kort eller med Swish. Finns det biljetter kvar så kan det köpas på plats. Dock tillkommer 25 kr per biljett i administration om du inte köper på hemsidan.

Du kan alltid skicka in ditt CV till oss. Vi kommer dock inte ha tid att svara på alla ansökningar. Barn och ungdomar under 20 år annonseras uteslutande på Stagepool. För att söka behöver du ha ett betalt konto hos dem. Vuxenroller castas på olika sidor bland annat artistkatalogen.

Köpte du till ett avbokningsskydd för 25 kr per biljett så kan du fram till evenemanget ska äga rum få pengarna tillbaka. Köpte du inte till avbokningsskyddet har du ej öppet köp eller bytesrätt. Avbokning av sker alltid via denna sida: bristol.se/avbokningsskydd/

Teater Bristol hette tidigare Lilla Parken. 2023 har vi namn ändrat för att göra det enklare för dig som besöker oss. För att hålla isär vad som är riktat mot skolorna och vad som är riktat mot allmänheten så finns hemsidan Lilla Parken kvar för vår verksamhet mot förskolor och skolor.

Aktuella evenemang

Sunesjul

En julkalender för hela familjen
Julkalender

Pettson får julbesök

En julkalender på turné
Turné

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV