TOMTEMASKINEN

Ett juläventyr för hela familjen
Biljetter: 200 kr

TOMTEMASKINEN

Ett juläventyr för hela familjen

Man ska inte lova för mycket. Så tänkte gubben Pettson ofta sedan han lovat katten Findus att tomten skulle komma på julafton. Men det finns ju ingen tomte, tänkte Pettson. Och så bestämde han sig för att i hemlighet bygga en tomte som både kunde röra sig och tala. Det var en nästan omöjlig uppgift han gett sig in på, det insåg han snart. De där veckorna före jul blev rätt ovanliga. Pettson stor mest i snickarbon och byggde och funderade och Findus kände sig övergiven. Och vad var det för underliga små gubbar som kom och hälsade på?

Men Findus fick sin tomte till slut i alla fall, precis som han ville ha det. Inte kunde väl Pettson ana att hans maskin skulle fungera så bra. Man kan undra vad det egentligen var som hände…

En härlig julföreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken hjälper vi Pettson och Findus att få en riktigt god jul.

En föreställning på 1 akt på ca 60 minuter
Rekommenderas från 3 år.
Ingen paus

TOMTEMASKINEN

Covid-19 information

Vi har en stor och luftig läktare med 144 platser. Vi säljer alla platser om två och två med två stolar mellan. Det innebär att du har väl tilltaget enligt de restriktionerna som gäller.

All vår personal I café och foajé bär mask eller skyddsvisir. All personal är fullvaccinerade som du möter hos oss.

Mellan föreställningarna så desinficeras alla ytor så att det alltid ska vara rent och fint.

Du som besökare kan hjälpa oss genom att tvätta händerna när du kommer. Vi ställer ut handsprit på flera platser samt vid entrén. Inne i salongen så rör inte rekvisita, kulisser med mera.

Köp gärna popcorn, fika och godis i samband med biljetten för att minska köerna i kassorna.

Biljetter

november, 2021

december, 2021

Bildgalleri

Medverkande

Denna webbplats använder kakor (cookies). Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du att vi använder kakor.

X
X