DETTA AVTAL (”AVTAL”) ÄR UPPRÄTTAT MELLAN TEATER BRISTOL ORGANISATIONSNUMMER 802418-7190 (”BRISTOL”) OCH SLUTKUNDEN (”KUNDEN”) OCH AVSER KÖP AV BILJETTER, VAROR OCH TJÄNSTER (”PRODUKTER”) SOM SÄLJS VIA BRISTOL.SE (”HEMSIDAN”) AVTALET OCH ALLA DESS VILLKOR ANSES INGÅNGET OCH ACCEPTERAT AV KUNDEN NÄR KÖPET ÄR GENOMFÖRT.

ÅLDER
Biljettköpare måste ha fyllt 18 år eller vara myndig för att få köpa Podukter.

PISER
Samtliga priser på hemsidan anges inklusive moms.

ÅNGERRÄTT OCH BYTESRÄTT
Fysiska produkter omfattas av distanshandelslagen. Vi lämnar 30 dagars ångerrätt från mottagandet av produkten. Du får försiktigt öppna och undersöka produkten. Produkter som räknas som hygienartiklar får inte tas ut ur sina förpackningar.

Produkter som köps med dina biljetter exempelvis men inte uteslutande till fikapaket, popcorn och program som levereras när kunden kommer till evenemanget omfattas av öppet köp tills evenemanget äger rum.

Biljetter och presentkort omfattas inte av distanshandelslagen. Köpt biljett återlöses ej och kan inte bytas mot annan biljett. Undantag för inställda evenemang då återlöses biljetterna. Ett presentkort kan inte återlösas och är giltigt i 365 dagar.

Byten och återköp sker genom att du inom ångerfristen kontaktar Bristol via E-postadressen info@bristol.se. En retur som sker utan att vi kontaktades innan kan av misstag skickas ut på nytt till dig om eventuella kostnader kommer Kunden få betala.

AV- OCH OMBOKNINGSSKYDD
Av- och ombokningsskydd kan inte köpas i efterhand utan måste köpas samtidigt med biljetterna. Skyddet ger dig som biljettköpare rätt att avboka och i mån av plats omboka dina biljetter fram till 24 timmar innan ditt evenemang ska äga rum. Du behöver inte ha en giltig anledning. För att avbokningen ska vara giltig ska den göras via vårt formulär senast 24 timmar innan evenemanget äger rum. Formuläret hittar du här: Bristol.se/av-och-ombokningsskydd/

Skyddet gäller även vid Forece Majure ärenden som exempelvis om vi skulle behöva ställa in eller flytta en föreställning ändra fram till evenemanget ska ägna rum.

Vid återbetalning så återbetala endast biljetterna. Eventuella serviceavgifter och kostnader för av- och ombokningsskydd eller eventuella andra köp med dina biljetter återbetalas inte.

Ett skydd gäller ett köp med maximalt 10 biljetter. Där efter behöver du lägga till ytterligare ett av- och ombokningsskydd.

TIDER OCH PLATSER (AVSEENDE BILJETTER)
Kunden är ansvarig för att i samband med köpet kontrollera att Produkten, datum, tid, plats och pris stämmer med beställningen. Kunden är ansvarig för att kontrollera om Produktens datum, tid eller plats har ändrats eller ställts in. Kunden är ansvarig för att komma i tid till Produkten och försenad ankomst kan leda till att Kunden ej äga tillträde till Produkten. Bristol har rätt att ändra datum och tid och flytta Kunden till den nya datumet och tiden utan krav på återlöses av biljett om det sker senast 12 timmar innan Produkten ska äga rum. Om datum och tid ändras skickas alltid information ut via mejl. Du finner även informationen på Hemsidan under respektive produktion. Bristol kan istället för att flytta Kundens biljetter välja att ge ett presentkort på samma summa som köpesumman. Presentkortet ska vara giltig i minst tre månader.

LEVERANS OCH ANSVAR FÖR PRODUKTERNA
Leveranser av biljetter och presentkort sker alltid via E-post. Kunder som inte fått något E-postmeddelande inom 30 minuter bör kolla i skräpmappen (SPAM) annars bör kunden kontakta oss via chatten eller via telefon. Bristol kan inte hållas ansvarig för Produkter som inte kan levereras på grund av att Kunden felstavat mejladressen eller andra yttre omständigheter som exempel spamfilter.

Fysiska produkter skickas som paket med Postnord normalt inom 5 arbetsdagar. Kunden erhåller ett E-postmeddelande när produkten skickas från oss. Alla produkter skickas fraktfritt från oss inom Sverige. Beställningar utanför Sverige tillkommer fraktkostnad, pris erhåller Kunden efter Bristol kontaktat Kunden.

Kunden är ansvarig för att se till att de uppgifter man lämnat i samband med köpet är korrekta. Har Kunden angett felaktig E-postadress och/eller så har Bristol inget ansvar att skicka ut nya produkter (avser elektroniska varor exempel biljetter och presentkort) då leveransen har skett till den E-postadress Kunden angivit vid köptillfället. Vid fysiska produkter och de kommer tillbaka till oss på grund av att Bristol haft felaktig adress tillkommer 299 kr för att skicka ut det till annan adress. Kunden är ansvarig för Produkten vid retur tills det når Bristol.

Vid fakturaköp kan Produkten bara skickas till folkbokföringsadressen. Elektroniska Produkter kan inte köpas mot faktura.

Elektroniska produkter ska alltid vara utskriven på en A4 papper för att garantera att QR koden eller streckkoden på produkten ska fungera. Kunden kan även visa E-postmeddelandet i mobilen vid önskemål. Om det ej är mobiltäckning, slut batteri i telefonen, saknar internet (surf) i telefonen eller på grund av annan anledning inte kan öppna E-postmeddelandet som är själva Produkten måste giltig Produkt visas i pappersformat. Kunden är alltid skyldig att ha med en utskriven Produkt på A4 papper om E-postmeddelande inte kan visas.

TÄNK PÅ ATT VARA RÄDD OM DINA BILJETTER

  • Biljetten gäller ej för återinträde!
  • Biljetten är en värdehandling som du har ansvaret för
  • Borttappad biljett ersätts ej
  • Biljetten avser endast personligt bruk
  • Håll dig uppdaterad vid förändringar, all information finns alltid på Hemsidan under respektive produktion

Tänk även på att skydda eventuell kod på ett pressentkort då det kan likställas med kontanta medel på Hemsidan.

VIDAREFÖRSÄLJNING
Bistol godkänner inte vidareförsäljning av biljetter för kommersiellt bruk. Biljetterna är inte personliga och du kan som privatperson överlåta din biljett till någon. OBS! Bristol tar inget ansvar för falska biljetter. Vi rekommenderar alltid att köpa biljetterna av oss i första hand. All försäljning via Hemsidan och via Bristols samarbetspartner är endast för personligt bruk. Vid missbruk kan biljetterna återlösas och du hindras från att besöka evenemanget.

FORCE MAJEURE
I vissa fall sker omständigheter utanför Bristols kontroll och då är det bra att veta vad som gäller. Force majeure gäller med dessa villkor alla slags orsaker som ligger utanför Bristols kontroll, inklusive utan begränsing, force majeure, naturkatastrofer, krig, uppror, kravaller, terrorism, brand, explosion, översvämning, nationell sorg, stöld av kritisk utrustning, avsiktlig skadegörelse, strejk, lookout, väderförhållanden, krav från landets försvarsmakt eller åtgärder eller bestämmelser från nationella eller lokala myndigheter. Bristol kommer inte att vara ansvarsskyldig gentemot dig i enlighet med dessa villkor och bestämmelser för annullering och/eller senareläggande av ett evenemang på grund av en force majeure-händelse inträffar. Fysiska produkter som inte kan levereras kommer att återbetalas inom 30 dagar från att Force majeure inträffar.

PERSONUPPGIFTER – GDPR
Du hittar här hur vi hanterar dina personuppgifter.

ÖVRIGA VILLKOR
Vissa evenemang kan ha en hög ljudnivå och ljuseffekter som kan leda till obehag. Kunden ansvarar själv för vidtagande av försiktighetsåtgärder. Berusade personer äga ej tillträde. Medhavda drycker och mat är förbjudet. Fotografering, ljud- och bildinspelning är förbjudet. Djur äga ej tillträde. Tänk på att följa rekommenderade åldrar. Köp inte biljetter till för unga om föreställningen ej är lämplig. För unga som kommer kan nekas inträde. Den som stör under pågående föreställning oavsett ålder kan avvisas. Alla oavsett ålder behöver lösa en egen biljett. Gäller även spädbarn! Antalet platser för rullstol är ofta begränsade.

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR
Har du frågor rörande våra villkor och önskar komma i kontakt med oss för du det enklast via chatten eller via telefon.